Tjänster

Cad/Cam

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom CAD/CAM. Med hjälp av CAD/CAM-systemet Siemens NX kan vi tillverka 3D-modeller samt utföra olika tjänster inom programmering. Det är något som vi har många års erfarenhet av. Dessutom kan vi också skapa ritningar åt dig som kund.

Tillverkning

I vår maskinpark kan vi utföra i stort sett all maskinell bearbetning så som serie tillverkning eller prototyper efter dina önskemål. Maskinparken är utrustad med fyra CNC-svarvar och två CNC-fräsar. Dessutom har vi mer traditionella maskiner som kilspårsmaskiner, fräs, svarv, planslipning och arborr. Förutom den redan nämnda utrustningen har vi även balanseringsutrustning för exempelvis vevaxlar och andra roterande föremål. Vi innehar också svetsutrustning som TIG AC/DC & MIG & MAG. Tack vare vår erfarenhet inom mekanisk bearbetning och tillverkning kan vi anpassa oss efter varje enskild kund.

Cnc-teknik

Vi är mycket kunniga inom CNC-teknik och kan erbjuda tjänster i form av programmering och support. Det innefattar till exempel inkörning och driftsättning av både maskiner och produkter. Det görs direkt på plats hos dig som kund. Vi är vana att hantera styrsystem som Siemens, Heidenhein och Fanuc.

 

 

Motorrenovering

Vi har mångårig erfarenhet inom allt som rör motorrenovering och motortrimning vilket vi utför i vår egen maskinhall. Här erbjuder vi bland annat cylinderborrning av motorblock och honing av cylindrar. Dessutom har vi möjlighet att göra kompletta topplocksrenoveringar.

Dragracing

Hos oss får du support och vi erbjuder optimeringstjänster inom dragracing, men vi har lite extra fokus på klasserna ProMod, TopDoorslammer och ProXtreme

Du kan få hjälp med motorunderhåll i samtliga klasser inom dragracing. Vi erbjuder även support och tar emot förfrågningar inom övrig motorsport. Du kan också vända dig till oss för kompressorservice och ombyggnader av roots kompressorer. Vi har även möjlighet att tillverka kardanaxlar.