om oss

På DAN Tech & Racing AB förverkligar vi dina visioner och har en nära dialog om allt från funktion till ändamål.

Företaget grundades 2018 av Daniel Andersson som efter 15 års anställning bestämde sig för att stå på egna ben.

Daniel har under sina 15 år i tillverkningsbranschen arbetat som maskinoperatör inom bland annat flygturbin- och rymdindustritillverkning. Han har även varit anställd som produktionstekniker. Det är denna erfarenhet som nu ligger till grund för all vår verksamhet. Våra lokaler hittar du i det lilla samhället Vargön utanför Vänersborg. Du är varmt välkommen att besöka oss.

Vårt företag stoltserar idag med många års erfarenhet inom tillverkningsindustrin och inom motorsport. Tack vare det har vi möjlighet att erbjuda ett brett spektrum av tjänster.

Vi har även ett nära samarbete med Vargöns Mekaniska AB för att kunna erbjuda dig som kund det allra bästa. Vi älskar utmaningar och har som målsättning att alltid leverera hög precision och hög kvalitet på allt vi åtar oss. För oss är en nära dialog med kunden A och O och vi vill att du känner dig delaktig i hela projektet från början till slut.

Vi har själva tävlat på en hög nivå inom dragracing i många år och har lång erfarenhet inom sporten. Därför kan vi erbjuda ett flertal olika tjänster och support till våra kunder.